Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Om dat te vieren lanceert Sweetie Pies een seizoenscollectie. Met heerlijke smaken en texturen die je doen denken aan zwoele zomeravonden, bloeiende lentebloemen, witte winterdagen en knusse herfstwandelingen. Elke taart is speciaal voor het desbetreffende seizoen ontworpen, zowel qua smaak als design.

 

HERFSTTAARTEN

 

RED VELVET: zachte taart met luchtige vulling en witte chocolade schotsen. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

CARROT CAKE: heerlijke taart met pistachenoten, gevuld met creamcheese en gedecoreerd met luchtige crème en meringues. Voor 15 personen. Kost: 48 euro.

BANAAN/CARAMEL: rijke taart met banaan en walnoot, met een drip van caramel. Gevuld met luchtige crème. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

Voor de wintertaarten heb ik gekozen voor warme smaken en rijke texturen. Combinaties die echt doen denken aan een winteravond op de band met een kop thee en een heerlijk stukje taart. Lekker bij het haardvuur opwarmen!

 

WINTERTAARTEN

 

PEER/WALNOOT: zachte taart met peer, gevuld met vanillecrème en walnoten.

Gedecoreerd met vanillecrème en walnoot. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

APPEL/KANEEL: kruidige taart met kaneel, gevuld met vanillecrème en stukjes appel. Gedecoreerd met vanillecrème. Voor 20 personen. Kost: 55 euro.

HOT CHOCOLATE: chocoladetaart, gevuld met slagroom en marshmellows. Gedecoreerd met vanille- en chocoladecrème. Voor 15 personen. Kost: 48 euro.