Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Om dat te vieren lanceert Sweetie Pies een seizoenscollectie. Met heerlijke smaken en texturen die je doen denken aan zwoele zomeravonden, bloeiende lentebloemen, witte winterdagen en knusse herfstwandelingen. Elke taart is speciaal voor het desbetreffende seizoen ontworpen, zowel qua smaak als design. Maar wel het hele jaar door te bestellen!

 

HERFSTTAARTEN

 

RED VELVET: zachte taart met luchtige vulling en witte chocolade schotsen. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

CARROT CAKE: heerlijke taart met pistachenoten, gevuld met creamcheese en gedecoreerd met luchtige crème en meringues. Voor 15 personen. Kost: 50 euro.

BANAAN/KARAMEL: rijke taart met banaan en walnoot, met een drip van karamel. Gevuld met luchtige crème. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

 

WINTERTAARTEN

 

PEER/WALNOOT: zachte taart met peer, gevuld met vanillecrème en walnoten.

Gedecoreerd met vanillecrème en walnoot. Voor 15 personen. Kost: 45 euro.

APPEL/KANEEL: kruidige taart met kaneel, gevuld met vanillecrème en stukjes appel. Gedecoreerd met vanillecrème. Voor 20 personen. Kost: 55 euro.

HOT CHOCOLATE: chocoladetaart, gevuld met slagroom en marshmellows. Gedecoreerd met vanille- en chocoladecrème. Voor 15 personen. Kost: 48 euro.

LENTETAARTEN

 

DOUBLE LEMON: frisse citroentaart, gevuld en gedecoreerd met citroencrème.

Voor 20 personen. Kost: 55 euro.

ROZENWATER/ WITTE CHOCOLADE: een heerlijke rozenwatertaart, gevuld met witte chocolade ganache en gedecoreerd met vanillecrème en witte chocolade. Voor 20 personen. Kost: 58 euro.

VANILLE/AARDBEI: mooie taart met marmereffect, in vanille/aardbeismaak.

Gevuld met verse aardbeien en aardbeiencrème. Voor 15 personen. Kost 45 euro.